Waarom ’t Zonneke

Uit ervaring weten we hoe belangrijk het voor kinderen en volwassenen met autisme, adhd of nah is om een veilige en prikkelarme omgeving te creëren. Daarbij zijn begrip, persoonlijke aandacht en jezelf mogen zijn erg belangrijk.

Onze naam

't Zonneke staat voor vrolijkheid, een lichtpunt, het positieve in de warrige wereld van Autisme, ADHD en NAH.
Cliënten mogen bij ons zijn wie ze zijn, hoeven zich niet de hele tijd aan te passen, te voldoen aan de verwachtingen van hun omgeving. Ze gaan weer stralen.

Unieke methodiek

Cliënten genieten van de landelijk gelegen zorginstelling. Het is er veilig, prikkelarme en werkt rustgevend. Er is veel persoonlijke aandacht waarbij iedereen zichzelf mag zijn. De cliënten staan centraal.

We hebben een methodiek ontwikkeld en een plek gecreëerd waar cliënten, zonder dat ze zich daar bewust van zijn, zichzelf ontwikkelen. Wij zijn ervan overtuigd dat wanneer cliënten zelf hun keuze maken uit de aangeboden activiteiten, ze in staat zijn om spelenderwijs, onder begeleiding hun persoonlijke doelen bereiken.

Er worden leersituaties gecreëerd waarbij onze cliënten ongemerkt worden ondersteund en begeleid. We zijn duidelijk en geven structuur met als doel dat ze later zo zelfstandig en sterk mogelijk in de maatschappij staan.
Bij 't Zonneke vinden we het belangrijk dat cliënten, ouders en partners van cliënten zich begrepen voelen. Daarom vinden we de thuissituatie ook belangrijk. Om deze reden bieden we naast opvang, begeleiding en behandeling op onze locatie ook al deze mogelijkheden bij cliënten thuis.

In 2008 zijn Pieter en Marie-Louise Bogers gestart met groepsbegeleiding. Inmiddels bieden we volledige zorg op maat.

Meer weten?

Bekijk het volledige zorgaanbod, meld je aan of neem contact met ons op voor meer informatie.