Contact

Autisme en adhd centrum ’t Zonneke
Eindsestraat 45
5105 AA Dongen

Op zoek naar zorg of wilt u graag meer weten over ons en ons zorgaanbod? Neem dan contact met ons intaketeam op: intaketeam@aactz.nl

Voor gemeenten, huisartsen, jeugdartsen, toegangsteams, sociaal wijkteams en andere zorgaanbieders: wilt u ons consulteren en/of voor een cliënt de zorg bespreken die nodig is en/of meer informatie over wat wij kunnen bieden? Ook dan verzoeken wij u contact op te nemen met het intaketeam.

Wilt u uw zoon/dochter aanmelden voor zorg, klik dan op: Aanmeldformulier Nadat u het formulier heeft ingevuld, zal het intaketeam contact met u opnemen.

Bereikbaarheid

Het intaketeam is bereikbaar op: 0162-700570. Wanneer het intaketeam niet beschikbaar is kunt u de voicemail inspreken, vergeet hierbij niet uw naam en telefoonnummer achter te laten en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Ook kunt u een e-mail sturen naar intaketeam@aactz.nl.

Indien u contact wilt opnemen met een van onze ambulant begeleiders, dan kunt u het nummer opvragen bij de administratie: 0162-320674.
De administratie is bereikbaar op maandag, dinsdag en donderdag bereikbaar tussen 9.00 en 12.00 uur en tussen 13:30 en 16:00 uur.

Tip: Indien u een mail heeft ontvangen van iemand uit onze organisatie, dan staat zijn/haar bereikbaarheid en derhalve ook telefoonnummer in de afsluiting bij de bedrijfsnaam, medewerkersnaam en functie onderaan in de mail.